Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Οι τρυφερές αναρτήσεις με τον γιο τους, Γιάννη για τα γενέθλιά του

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Φαίη Σκορδά και τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα αφού ο μεγαλύτερος γιος τους Γιάννης έχει τα γενέθλιά του. Ο μικρός Γιάννης γεννήθηκε το 2011, δέκα μόλις μήνες μετά τον γάμο της παρουσιάστριας με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη Σκορδά έχει τεράστια αδυναμία τόσο στον Γιάννη όσο και στον μικρότερο γιο της Δημήτρη που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της. Έχει δηλώσει άλλωστε πολλές φορές πως αν και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, δεν θέλει κανείς να αποσπάσει την προσοχή της από τα δυο της αγόρια.

Σήμερα λοιπόν, με αφορμή τα γενέθλια του Γιάννη που γίνεται δέκα ετών, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της. 

“Ήλιε μου,ζωή μου,πασά μου!!! Χρόνια σου πολλά αγόρι μου. Γερός κ ευτυχισμένος. Σ αγαπώ ,σ αγαπώ,σ αγαπώ” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια.

Εξίσου μεγάλη αδυναμία έχει όμως και ο Γιώργος Λιάγκας στα δυο του παιδιά για αυτό και σήμερα αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από το παρελθόν στην οποία ποζάρει με αγκαλιά με τον γιο του και έγραψε: “Χρόνια πολλά πρίγκιπά μου!!!!!!!!!! 10 ο Γιάννης σήμερα…”

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas)

Read More

And More