Φαίη Σκορδά: Η αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για την Κατερίνα Καινούργιου

Τη Φαίη Σκορδά συνάντησαν το βράδυ του Σαββάτου 25/5 οι τηλεοπτικές κάμερες σε εκδήλωση για το Make a wish. Στις δηλώσεις της, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με το τηλεοπτικό της μέλλον, ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για την Κατερίνα Καινούργιου δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε άλλη μία εκδήλωση του Make a Wish. Πάντα συγκινούμαι όταν σκέφτομαι τις ιστορίες των παιδιών του Make a Wish», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον και όλα όσα ακούγονται, η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Δεν με επηρεάζουν τα όσα ακούγονται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ,. αυτά τα κάναμε κι εμείς από παλιά στο Alter… Θα ανακοινώσω το τηλεοπτικό μου μέλλον, όταν αποφασιστεί κάτι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα, δεν έχω υπογράψει για την επόμενη σεζόν».

Σε ερώτηση για την Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά “απάντησε”: «Πολλά φιλιά σε όλους» και αποχώρησε δείχνοντας πως δε θέλει να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους τις προηγούμενες ημέρες.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164