Φαίη Σκορδά: Η νέα της καθημερινότητα μετά το διαζύγιο!

Αυτές οι γιορτές είναι διαφορετικές για τη Φαίη Σκορδά και την οικογένειά της. Έχει μεσολαβήσει η δύσκολη φάση της ανακοίνωσης του χωρισμού της από το Γιώργο Λιάγκα, το ξεκίνημα της εκπομπής χωρίς τον παρουσιαστή στο πλευρό της και η προσαρμογή σε μία άλλη καθημερινότητα.

Μια καθημερινότητα όμως που σε κάθε περίπτωση έχει στο επίκεντρό της τα δύο της παιδιά, τον Δημήτρη και τον Γιάννη. Η Φαίη αφιέρωνε πάντα τον ελεύθερο χρόνο στα παιδιά της αλλά τώρα οι τρεις τους έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά.

Μαμά και γιοι πέρασαν τα Χριστούγεννα στο Κίλκις, στην οικογένεια της παρουσιάστριας ενώ την Πρωτοχρονιά θα μείνει με τον Βενιαμίν της οικογένειας αφού ο μεγάλος θα πάει με τον μπαμπά του.

Στην προσωπική της ζωή η Φαίη έχει αρχίσει να βρίσκει τις ισορροπίες της. Την ίδια ώρα, στα επαγγελματικά της βρίσκεται σε πολύ δημιουργική φάση. Η εκπομπή της σημειώνει μεγάλα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης, το κανάλι που έχει στο YouTube της δίνει πολύ κέφι και κατά καιρούς συμμετέχει και σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιας.

Το τελευταίο διάστημα όμως την έχουμε δει να ασχολείται έντονα και τις φιλανθρωπικές δράσεις. Ως πρέσβειρα του Make A Wish Ελλάδος ήταν πάντα κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη αλλά πλέον έχει περισσότερο ενεργή δράση και φαίνεται πως αυτό την κάνει να νιώθει πλήρης.

Read More

And More