Φαίη Σκορδά: Κομψή εμφάνιση στην βραδιά που οργάνωσε το Make A Wish Ελλάδος!

Tα παιδιά είναι η αδυναμία της και ως μητέρα, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε ό,τι αφορά τα μικρά αγγελούδια που έχουν ανάγκη. Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει Πρέσβειρα του “Make A Wish” και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού οργανισμού συμβάλλοντας όσο μπορεί στο έργο του.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, το Make A Wish οργάνωσε από τις 18:00 και μετά μια βραδιά στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν κοντά τους τη χρονιά που πέρασε και φυσικά έδωσε το παρών και η ίδια.

Η αλήθεια είναι, πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την παρουσιάστρια του Ant1, να συμμετέχει με χαρά στις εκδηλώσεις του Make A Wish και να βοηθά στο να γίνονται πραγματικότητα οι πιο τρυφερές ευχές των παιδιών που έχουν ανάγκη. Και φυσικά, τα δυο δικά της αγόρια ο Γιαννάκης και ο Δημητράκης είναι απόλυτα ενημερωμένα για τη δράση της μητέρας τους και την συνοδεύουν σε κάποιες από τις εκδηλώσεις του Make A Wish. Αυτή την φορά ήταν μόνη, αλλά πόζαρε ευδιάθετη στο φακό τόσο μόνη της όσο και με φίλους.

Οι δημοσιογράφοι μάλιστα στην εκδήλωση, την ρώτησαν για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα κι εκείνη απάντησε: «Το διαζύγιο είναι μια διαδικασία η οποία έχει τελειώσει. Είναι μια διαδικασία για την οποία είχα μιλήσει και στην εκπομπή τότε, είναι κάτι το οποίο έχει τελειώσει και δεν χρειάζεται να το ξανασυζητάμε, τουλάχιστον από δικής μου πλευράς. Εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε».

Δες φωτογραφίες από την βραδιά

Read More

And More