Φαίη Σκορδά: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές με τους γιους της

Σε καλοκαιρινό mood έχει μπει η Φαίη Σκορδά από την ημέρα που η εκπομπή “Το Πρωινό” έριξε αυλαία, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη. Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά από μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, έχει ανάγκη – πιο πολύ από ποτέ – να απολαύσει στιγμές ξεγνοιασιάς και να χαρεί τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έπρεπε να εκπληρωθούν, η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Όσο οι δύο γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης, βρίσκονταν στην Τήνο μαζί με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, εκείνη έκανε μια σύντομη απόδραση στο καταπράσινο νησί του Ιουνίου, το Μεγανήσι

Πλέον, μαμά και γιοι είναι πάλι μαζί και επόμενος σταθμός των διακοπών τους είναι η Χαλκιδική. Η Φαίη Σκορδά επισκέπτεται κάθε χρόνο τη Χαλκιδική, αφού εκεί βρίσκεται μαζί με ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν, δημιουργώντας έτσι τις πιο όμορφες αναμνήσεις. 

Πριν από λίγες ώρες, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με τους γιους της, προκειμένου όλοι μαζί να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και να ταξιδέψουν στη συμπρωτεύουσα. Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια, δημοσιεύοντας στο Instagram δύο φωτογραφίες με τα παιδιά της. 

Δες τη φωτογραφία: 

Read More

And More