Φαίη Σκορδά: Ξενύχτησε για να φτιάξει τα σχολικά των παιδιών της [pics]

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει σε λίγες ημέρες για έβδομη σεζόν στο Πρωινό μαζί με τους αγαπημένους της συνεργάτες. Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές της στις 10 το πρωί και ανυπομονεί για την πρώτη καλημέρα!Μπορεί οι προετοιμασίες να είναι πολλές και το άγχος μεγάλο, όμως η ίδια φροντίζει να τακτοποιεί νωρίς τις υποχρεώσεις της, ώστε να γυρίζει νωρίς το απόγευμα στο σπίτι και να έχει χρόνο για τα αγόρια της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Εκτός από τις προετοιμασίες για την εκπομπή, η Φαίη Σκορδά έχει προετοιμασίες και για το σχολείο των παιδιών της. Ο Γιάννης θα πάει φέτος στην τρίτη δημοτικού με την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει να ντύσει τα βιβλία και τα τετράδιά του και να βάλει ετικέτες. Ο μικρότερος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα πηγαίνει νήπιο, συνεπώς οι υποχρεώσεις του είναι πολύ λιγότερες.

Η παρουσιάστρια ξενύχτησε για να ετοιμάσει τα πράγματα του γιου της, όμως δεν παραπονέθηκε ούτε στιγμή, καθώς απολαμβάνει οτιδήποτε έχει σχέση με τα δύο αγόρια της.

Δες φωτογραφίες:

Η Φαίη Σκορδά φωτογραφίζει τους γιους της λίγο πριν πάνε στο σχολείο τους!

Read More

And More