Φαίη Σκορδά: Με άψογο στυλ κάνει βόλτες στην χριστουγεννιάτικη Αθήνα! Φωτογραφίες

Η Αθήνα είναι υπέροχη την εποχή των Χριστουγέννων και όσοι επιλέγουν να μην την αποχωριστούν στις γιορτές το ξέρουν καλά! Μπορεί αυτές τις ημέρες, η Φαίη Σκορδά να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στη γενέτειρά της, την Άνω Πορόια Σερρών με τα παιδιά της και την οικογένειά της, ωστόσο πριν αναχωρήσει για βόρεια, έκανε τις βόλτες της στο στολισμένο κέντρο της πρωτεύουσας. Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την οικοδέσποινα του Πρωινού στο Μοναστηράκι μαζί με την συνεργάτιδά της και καλή της φίλη, Νάνσυ Παραδεισανού.

Οι δύο ξανθιές κυρίες απόλαυσαν τη βόλτα τους στην Ερμού αλλά και στα στενάκια του κέντρου και όπως καταλαβαίνεις δεν πέρασαν απαρατήρητες! Η Φαίη Σκορδά φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαρούμενη, ανυπομονώντας για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που ερχόντουσαν σε λίγες ημέρες.

Φορώντας skinny παντελόνι, λευκό ζιβάγκο και παλτό στο ίδιο χρώμα, συνδυασμένα με ψηλά nude μποτάκια ήταν απλά εντυπωσιακή!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Η λαμπερή παρουσιάστρια του Πρωινού λατρεύει τα Χριστούγεννα, καθώς είναι η περίοδος που περνά πολύ χρόνο με τα παιδιά της και τους φίλους της! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στα Άνω Πορόια Σερρών, το χωριό που έζησε τα παιδικά της χρόνια. Μετά το τέλος των εκπομπών της, η ευτυχισμένη μανούλα ταξίδεψε στη γενέτειρά της και στο πατρικό της με τους γιους της. Εκεί, πέρα από τα έθιμα που οι γονείς της φροντίζουν να τηρούν, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να συναντούν τους συγγενείς και τους φίλους που έχουν κάνει εκεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, φέτος έχει μαζί της πολλά κοντινά της πρόσωπα. Η Φαίη βλέπει τις γιορτές ως την κατάλληλη ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά οι φίλοι και οι συγγενείς και να δημιουργήσουν ωραιότερες αναμνήσεις.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More