Φαίη Σκορδά: Με chic black look, στα λαμπερά εγκαίνια γνωστού καταστήματος [pics]

Η Φαίη Σκορδά αναμφισβήτητα αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης! Τα τελευταία χρόνια, η οικοδέσποινα του Πρωινού έχει βρει το στιλ που της ταιριάζει και αυτός είναι και ο λόγος που σε κάθε της εμφάνιση, είτε πρωινή είτε απογευματινή είτε στην εκπομπή, κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Φαίη Σκορδά μπορεί να έχει μια καθημερινότητα γεμάτη με υποχρεώσεις, όμως πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για να ασχοληθεί με τα πράγματα που την χαροποιούν και φυσικά με τα παιδιά της.

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης είναι οι μεγάλοι της έρωτες! Πριν λίγο καιρό, η γνωστή παρουσιάστρια είχε δηλώσει στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά “After Dark” ότι τα παιδιά της είναι πάνω και πρώτα από όλα και όλους. Η Φαίη Σκορδά αναμένεται να περάσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, καθώς ανανέωσε την συνεργασία της με τον Ant1 για ακόμα τρία χρόνια, και έτσι ήσυχη και χαλαρή θα ταξιδέψει στην αγαπημένη της Χαλκιδική μαζί με τους γιους της.

Προς το παρόν, η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει κάθε στιγμή της στην πρωτεύουσα! Πρόσφατα βρέθηκε στα λαμπερά εγκαίνια ενός νέου καταστήματος με έπιπλα στα νότια προάστια και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με την εμφάνισή της. Η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα μαύρο μίνι φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, και ένα ζευγάρι nude γόβες. Τόσο απλή και ταυτόχρονα τόσο υπέροχη! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την ξανθιά παρουσιάστρια.

Δες φωτογραφίες: 

Νάνσυ Παραδεισανού-Δημήτρης Ουγγαρέζος-Φαίη Σκορδά-Κατερίνα Γκαγκάκη-Δημήτρης Αλεξάνδρου

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά – Χάρης Σιανίδης

Νάνσυ Παραδεισανού-Ελένη Πετρουλάκη-Χάρης Σιανίδης-Φαίη Σκορδά

Ελένη Πετρουλάκη-Αλέξανδρος Γαλάνης-Φαίη Σκορδά-Ειρήνη Παπαδοπούλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More