Φαίη Σκορδά: Με διαφορετικό φόρεμα σε δύο διαφορετικά events! Πού βρέθηκε; [pic,vids]

Μπορεί να είναι κουρασμένη από την εκπομπή της, ωστόσο η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Δευτέρας αποφάσισε να βγει και δεν βρέθηκε σε ένα… αλλά σε δύο διαφορετικά events. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία τον τελευταίο χρόνο ζει ξανά τον έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού Νίκου Ηλιόπουλου, έδωσε το παρών σε μια ξεχωριστή εκδήλωση ομορφιάς στο νυχτερινό κέντρο Acro μαζί με άλλους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz.

Όμως μετά, η όμορφη Φαίη συνέχισε το βράδυ της! Η οικοδέσποινα του Πρωινού βρέθηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή για το καθιερωμένο πάρτι του ΑΝΤ1 με αφορμή την κοπή της πίτας. Η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της από την εκπομπή διασκέδασαν και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Με τους συνεργάτες της στο Πρωινό, Αφροδίτη Γραμμέλη, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Νάνσυ Παραδεισανού

Η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί σε δύο events με το ίδιο φόρεμα και γι’ αυτό άλλαξε και έβαλε άλλο outfit για την εκδήλωση του τηλεοπτικού της σταθμού! Στο πρώτο event στο Acro φόρεσε ένα nude φόρεμα, ενώ στην κοπή της πίτας ένα λευκό κοντό φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Φυσικά, η Φαίη συνδύασε και διαφορετικές γόβες!

Δες στιγμιότυπα από την κοπή της πίτας του ΑΝΤ1:

Η Φαίη έδειχνε πολύ κομψή μέσα στο BSB λευκό φόρεμά της!

Read More

And More