Φαίη Σκορδά: Μία ανθοδέσμη με 100 κόκκινα τριαντάφυλλα την περίμενε στο καμαρίνι της! (pic)

Μια έκπληξη, που την έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη, περίμενε την Φαίη Σκορδά στο καμαρίνι της. Μετά το τέλος του “Πρωινού” της Παρασκευής, η παρουσιάστρια έτρεξε να αλλάξει ρούχα, να ξεβαφτεί και να αναχωρήσει για το σπίτι της, προκειμένου να βρεθεί κοντά στα παιδιά της, που είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Ωστόσο, με το που άνοιξε την πόρτα του ειδικά διαμορφωμένου δωματίου που έχει στα ΚΑΠΑ STUDIOS, συνειδητοποίησε πώς μια τεράστια ανθοδέσμη, με 100 κόκκινα τριαντάφυλλα, την περίμενε εκεί. Σε πρώτη φάση, η Φαίη ξαφνιάστηκε και αναρωτήθηκε για τον αποστολέα, έπειτα όμως διάβασε την κάρτα που την συνόδευε και ενθουσιάστηκε πολύ για το υπέροχο αυτό δώρο που δέχτηκε.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, λοιπόν, την πήρε στην αγκαλιά της και ξεκίνησε να φωτογραφίζεται. Μάλιστα, ένα από αυτά τα στιγμιότυπα που έβγαλε με το κινητό της το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας τα ονόματα των αποστολέων.

«Σήμερα το πρωί έφθασαν στο καμαρίνι μου αυτά τα τριαντάφυλλα!!! 100 τριαντάφυλλα. Θέλετε την αλήθεια;;;; Ξετρελάθηκα!!!! Κ ακόμα περισσότερο γιατί ήταν από δυο φίλους μου. (Όχι δεν υπάρχει κρυφός θαυμαστής) Ευχαριστώ @ilias_1981 και @nikolas_konstantis», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια, όπως πάντα άλλωστε, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More