Φαίη Σκορδά: Μίνι απόδραση στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό! [pics]

Μπορεί τις καθημερινές το πρόγραμμά της να είναι φορτωμένο με επαγγελματικές υποχρεώσεις, λόγω του Πρωινού στον Ant1, τα Σαββατοκύριακα της Φαίης Σκορδά όμως είναι συνήθως αφιερωμένα στα παιδιά της και τις αγαπημένες της δραστηριότητες. Και φυσικά είναι η πιο τέλεια ευκαιρία για μικρά ταξιδάκια.

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια μίνι απόδραση στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις στιγμές που περνά στη συμπρωτεύουσα. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως η όμορφη Φαίη κατάγεται από τη βόρεια Ελλάδα και έχει πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη. Το ταξίδι της όμως, έγινε για ένα πολύ ξεχωριστό  σκοπό, μιας και η λαμπερή παροιυσιάστρια βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στη συμπρωτεύουσα για να παρουσιάσει την εκδήλωση του οργανισμού Αέλια για την ενημέρωση Κατά του καρκίνου του Μαστού.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε τις βόλτες της και βρέθηκε για brunch σε ένα από τα αγαπημένα της στέκια. Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει προς το παρόν, αν ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη με τα παιδιά της.

Δες εδώ το brunch που απόλαυσε:

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως περνά πολύ όμορφα!

Read More