Φαίη Σκορδά: Οι διακοπές με τα αγόρια της στην Τήνο… συνεχίζονται! Φωτογραφίες

Η “καλύτερη μαμά του κόσμου” είναι η… Φαίη Σκορδά για τον Γιάννη και τον Δημητράκη της. Η γνωστή παρουσιάστρια που συνεχίζει τις διακοπές της στην Τήνο δεν χαλάει χατίρι στα δυο αγγελούδια της και κάθε μέρα φεύγει για την παραλία κουβαλώντας όλα τα παιχνίδια τους!
Κουβαδάκια, φτυαράκια, αυτοκινητάκια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς ακολουθούν την γνωστή παρουσιάστρια, που προσπαθεί ακόμη και στην παραλία να περνά εποικοδομητικό χρόνο με τα αγόρια της. Και, φυσικά, δεν ξεχνά ποτέ τα καπελάκια τους, αλλά και το αντηλιακό υψηλής προστασίας που πρέπει να βάζουν τα παιδιά.

Ωρα για μπανιο @gliagas #dimitris

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fskorda) στις

Όταν όμως, φθάσουν στην παραλία με τον Γιώργο Λιάγκα και αφού τα αγόρια ξεκινήσουν το παιχνίδι, απολαμβάνει και εκείνη τις βουτιές στα γαλανά νερά και την ηλιοθεραπεία της…

Οι τρεις σωματοφύλακες … @soniakazoni @thanos_marinis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fskorda) στις

Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του νησιού, όπου εμφανίστηκε με ένα λευκό φόρεμα (ιδανικό για την παραλία) και πολύχρωμο καπέλο στο κεφάλι. Εκεί ήταν και όλη η οικογένεια παρέα με φίλους για να κάνουν τις βουτιές τους!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More