Φαίη Σκορδά: Οι φωτογραφίες με τους γιους από το αεροδρόμιο, πριν φύγουν για Ντουμπάι! [pics]

Το φετινό Πάσχα μακριά από την Αθήνα θα περάσει η Φαίη Σκορδά με τους γιους της: Γιάννη και Δημήτρη και τους γονείς της. Η γνωστή παρουσιάστρια αντί να βρεθεί φέτος στη γενέτειρά της στη Βόρεια Ελλάδα, όπως κάνει παραδοσιακά κάθε χρόνο, ετοίμασε ένα ξεχωριστό ταξίδι για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Όπως αποκάλυψε και η ίδια στην εκπομπή της Μεγάλης Τετάρτης, το φετινό Πάσχα θα το περάσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι.

Η παρουσιάστρια του Ant1, έχει συγγενείς εκεί και αυτήν την χρονιά θα κάνει Πάσχα με τους θείους και τα ανίψια της που ζουν μόνιμα πια εκεί. Το συγκεκριμένο ταξίδι μάλιστα, στο Ντουμπάι ήθελε να το κάνει εδώ και πολύ καιρό και τώρα βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει ως εκεί με τους γονείς της και τους γιους της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, την συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με τα αγόρια της, λίγο πριν φύγουν για το εξωτερικό. Χαμογελαστή και χαλαρή, με casual εμφάνιση η Φαίη έδειχνε να είναι ενθουσιασμένη για το ταξίδι, όπως και οι γιοι της που περιμένουν πώς και πώς να συναντήσουν τους θείους και τα ξαδέλφια τους.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More