Φαίη Σκορδά: Οι γιοι της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της! [pics]

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά πάνω από όλα είναι μία αφοσιωμένη μητέρα! Ο πρωταρχικός ρόλος της είναι αυτός της μαμάς δύο υπέροχων παιδιών, του Δημήτρη και του Γιάννη. Παρά το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα, η οικοδέσποινα του Πρωινού πάντα θα βρει ελεύθερο χρόνο, ώστε να τον αφιερώσει στους άντρες της ζωής της.

Φυσικά, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά ήταν αφιερωμένες στον Δημήτρη και στον Γιάννη! Η Φαίη Σκορδά πήρε τους γιους της και ταξίδεψαν για ακόμη μια φορά στις ιδιαίτερες πατρίδες της, το Κιλκίς και τις Σέρρες. Η αφοσιωμένη μητέρα και τα δύο αξιαγάπητα αγόρια της πέρασαν αρκετό καιρό στην γενέτειρα της Φαίης στα Άνω Πορόια Σερρών. Η περιοχή είναι γραφική, σπάνιας φυσικής ομορφιάς και η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη και τον Γιάννη πέρασαν μοναδικές στιγμές.

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι η καλύτερη ευκαιρία και για τα δύο αγόρια να περάσουν χρόνο με τους γονείς της Φαίης. Ο παππούς και η γιαγιά είναι από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα των δύο αγοριών αφού δεν τους χαλούν ποτέ χατίρι. Μάλιστα, μετά την ολιγοήμερη απόδρασή τους στα ορεινά χωριά, όλοι μαζί επέστρεψαν στην Αθήνα. Η μητέρα της, Εύα, έχει τεράστια αδυναμία στην Φαίη και φυσικά στα εγγονάκια της και έτσι ταξίδεψε μαζί με την οικογένεια της κόρης της, ώστε να περάσουν λίγο παραπάνω μέρες μαζί στην πρωτεύουσα.

Δες τις φωτογραφίες από την οικογενειακή επιστροφή τους στην Αθήνα:

Κράτα το

Read More

And More