Φαίη Σκορδά: Με όλη την ομάδα του Πρωινού στο Still Standing για καλό σκοπό! [pics]

Τα παιδιά είναι η αδυναμία της και η Φαίη Σκορδά δεν λέει ποτέ όχι όταν πρόκειται να βοηθήσει τα μικρά αγγελούδια. Έτσι, αυτήν τη φορά μαζί με την ομάδα του Πρωινού του Ant1 βρέθηκε στα studio Καραμάνος και στο πλατό της καλής της φίλης Μαρίας Μπεκατώρου για να παίξει στο Still Standing για καλό σκοπό. Ναι, η γνωστή παρουσιάστρια συμμετείχε ως παίχτρια στο παιχνίδι για να ενισχύσει μικρότερα Ιδρύματα και Φορείς σε όλη την Ελλάδα που στηρίζουν παιδιά σε ανάγκη και χρειάζονται την ουσιαστική βοήθειά, για να συνεχίσουν να λειτουργούν και να προσφέρουν το πολύτιμο έργο τους.

Χαμογελαστή και χαρούμενη έχοντας στο πλευρό της τους φίλους και συνεργάτες της: Θέμη Γεωργαντά, Σοφία Τουντούρη, Άρη Καβατζίκη, Ελεάννα Τριφύδου και έπαιξαν ένα διαφορετικό Still Standing, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ant1 «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά».

Λίγο μετά το τέλος της πρωινής εκπομπή της Τρίτης, η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της έφυγε από την εκπομπή και βρέθηκε στο πλατό της Μαρίας Μπεκατώρου. Η Φαίη μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που ήθελε να παίξει και φυσικά δεν φοβήθηκε να πέσει στο κενό, σε περίπτωση μιας λάθος απάντησης. Η ίδια άλλωστε, χάρηκε πολύ που κατόρθωσε να συμμετάσχει στο παιχνίδι της Μαρίας Μπεκατώρου.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” στην είσοδο του studio. Με casual chic εμφάνιση και μεγάλα γυαλιά ηλίου, η Φαίη έφθασε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στο πλατό και ετοιμάστηκε για το παιχνίδι. Η Φαίη μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα ανανεωμένη και έτοιμη για τις φετινές γιορτές που θα τις περάσει μαζί με τα αγόρια της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη της.

Δες φωτογραφίες:

Φαίη Σκορδά

Θέμης Γεωργαντάς, Ελεάννα Τριφύδου

Σοφία Τουντούρη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More