Φαίη Σκορδά: Η περιπέτεια υγείας που την έστειλε στο νοσοκομείο! Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της

Στο νοσοκομείο βρέθηκε χθες το πρωί η Φαίη Σκορδά και ανησύχησε τους φίλους, τους συνεργάτες και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η γνωστή παρουσιάστρια ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Εκεί διαγνώστηκε με σοβαρή γαστρεντερίτιδα, που την εξάντλησε πολύ. Αυτός ήταν άλλωστε, και ο λόγος που απουσιάζει από χθες από το Πρωινό του Ant1.

“Λοιπόν, η Φαίη μας είναι λίγο αρρωστούλα, είναι αδιάθετη. Της ευχόμαστε περαστικά, δεν θα είναι σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) μαζί μας. Αύριο (σ.σ. Πέμπτη), πρώτα ο Θεός, Φαιούλα σε περιμένουμε. Σου στέλνουμε όλοι μας τη θετική ενέργεια”, είπε ο Θέμης Γεωργαντάς την Τετάρτη, στέλνοντας μαζί με όλους τους συνεργάτες της εκπομπές τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.

Η γνωστή παρουσιάστρια πάντως, που από το βράδυ της Τρίτης ένιωθε μια μικρή εξάντληση και κούραση, είδε την κατάστασή της να επιδεινώνεται το πρωί της Τετάρτης και χωρίς δεύτερη σκέψη πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις και να νιώσει πιο ασφαλής. Η Φαίη ήταν στο νοσοκομείο ως και το απόγευμα όπου πέρασαν οι γιατροί για να δουν αν ήταν καλύτερά στην υγεία της και έπειτα επέστρεψε στο σπίτι της.

Η Φαίη Σκορδά δεν πήγε ούτε σήμερα στην εκπομπή, μιας και είναι ακόμη λίγο εξαντλημένη από την περιπέτεια υγείας που είχε και βρίσκεται στο σπίτι της για να αναρρώσει πλήρως. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως έχει δεχτεί την καλύτερη δυνατή φροντίδα και έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην κολλήσει γαστριντερίτιδα και τα αγόρια της.

Να ευχηθούμε κι εμείς περαστικά στη Φαίη Σκορδά!

Read More

And More