Φαίη Σκορδά: Ποια γνωστή παρουσιάστρια συνάντησε λίγο πριν την πρεμιέρα της;

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να βρέθηκε σε πυρετό προετοιμασιών για την πρεμιέρα του «Πρωινού Ant1», η Φαίη Σκορδά, όμως κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να ενισχύσει μια πολύ σημαντική εκστρατεία ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε για την φροντίδα και την προστασία των παιδιών.

Ο λόγος για την εκστρατεία ενημέρωσης για τη Μηνιγγίτιδα νόσο τύπου Β και το κίνημα #dentoriskaro που στόχο έχει να υπενθυμίσει στους γονείς βρεφών, μικρών παιδιών, αλλά και εφήβων ότι η Μηνιγγίτιδα Τύπου Β είναι μια ύπουλη νόσος που εξελίσσεται ραγδαία, εντός 24 ωρών, και δύναται να έχει δραματικές επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών.

Εκεί βρέθηκαν από νωρίς πολλές διάσημες μαμάδες. Ανάμεσά τους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή –που είναι και πρέσβειρα της καμπάνιας ενημέρωσης- η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και άλλες. Και φυσικά συμμετείχε και η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του Ant1, μάλιστα, συναντήθηκε με την καλή της φίλη Σταματίνα Τσιμτσιλή και ανέβασαν και οι δυο φωτογραφίες στα social media, ενώ η συζήτησή τους, πέρα από την τηλεοπτική χρονιά που ξεκινά είχε να κάνει φυσικά και με τα παιδιά τους!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως μοναδικός τρόπος πρόληψης για τη Μηνιγγίτιδα νόσο τύπου Β είναι ο εμβολιασμός, ο οποίος κατέστη εφικτός στην Ελλάδα από το 2013, με το  εμβόλιο που μπορεί να ξεκινήσει από την ηλικία των 2 μηνών και προστατεύει όλες τις ηλικιακές ομάδες από τη μηνιγγίτιδα Β, ενώ από το 2017 έχει ενταχθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων και χορηγείται δωρεάν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Read More

And More