Φαίη Σκορδά: Πώς πέρασε το Σαββατοκύριακό της!

Μπορεί η καθημερινότητά της να είναι πολύ έντονη λόγω της δουλειάς και λοιπών υποχρεώσεων, όμως η Φαίη Σκορδάφροντίζει να χαλαρώνει και να περνάει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της τα Σαββατοκύριακα. Και αυτό το Σαββατοκύριακο είχε και ξέγνοιαστες βόλτες στην θάλασσα και τέλειο φαγητό που μας ανοίγει την όρεξη.

Μάλιστα, η ίδια φρόντισε να ανεβάσει photo της στο instagram και να μοιραστεί μαζί μας προσωπικές της στιγμές. Δες παρακάτω…

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας λατρεύουν την θάλασσα. Μάλιστα, ο παρουσιαστής είναι κααι χειμερινός κολυμβητής. Έτσι, λοιπόν, την επισκέφτηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο και καθώς φαίνεται οι επισκέψεις τους θα αυξάνονται όσο ανοίγει κι ο καιρός! Κάτω από αυτή την photo η Φαίη Σκορδά έγραψε στα ιταλικά: “Αφέσου να μείνεις εκεί που θέλεις να μείνεις. Αφέσου να πας εκεί που θέλεις να πας!”.

Λίγο αργότερα ανέβασε κι ένα πιάτο λαχταριστούς λουκουμάδες που μας άνοιξαν την όρεξη! Και όπως φαίνεται, η ίδια γέμισε τις μπαταρίες της για να υποδεχτεί μια έντονη αλλά όμορφη εβδομάδα.

Read More

And More