Φαίη Σκορδά: Πώς θα περάσει την Πρωτοχρονιά

Μετά το τέλος της αυριανής εκπομπής η Φαίη Σκορδά θα αναχωρήσει για τον αγαπημένο της προορισμό. Αυτός δεν είναι άλλος από τα Άνω Πορόια Σερρών όπου είναι η γενέτειρά της. Κάθε χρόνο η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 περνά τις γιορτές μαζί με την οικογένειά της. Είναι η καλύτερη ευκαιρία και για τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη να περάσουν χρόνο με τους γονείς της. Ο παππούς και η γιαγιά είναι από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα των δύο αγοριών αφού δεν τους χαλούν ποτέ χατίρι.

Η επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο χωριό της πάντα συνοδεύεται με ξεχωριστές στιγμές. Εκεί έχει περάσει τα καλύτερα Χριστούγεννα και τις καλύτερες Πρωτοχρονιές των παιδικών της χρόνων. Σε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον θα κάνει την αλλαγή του χρόνου η οικοδέσποινα της εκπομπής “Το πρωινό” και σίγουρα ανυπομονεί.

Το ταξίδι της συμπεριλαμβάνει πάντα και δραστηριότητες με τους μικρούς και εξορμήσεις στη φύση. Αν ο καιρός ευνοήσει σίγουρα θα απολαύσει ωραίες βόλτες στον όμορφο προορισμό της Βόρειας Ελλάδας.

Μαζί τους πέρασε και τα Χριστούγεννα αλλά επέλεξαν να μείνουν στην Αθήνα και φυσικά μοιράστηκε στιγμιότυπα από την θαλπωρή του σπιτιού της μέσα από το instagram της.

https://www.instagram.com/p/BdIZV94FZp7/?taken-by=fayskorda

Read More

And More