Φαίη Σκορδά: Ποζάρει με εντυπωσιακά μαγιό λίγο πριν επιστρέψει με τη νέα της ομάδα [pics]

Το διάστημα αυτό η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει τις διακοπές της στη Χαλκιδική. Στην περιοχή Παλιούρι, στο πρώτο πόδι. Μαζί με τους γιους και τη μαμά της. Χαίρεται τις χαλαρές στιγμές με τα αγόρια της και όταν βρίσκεται μαζί τους γίνεται ξανά και η ίδια παιδί παίζοντας, γελώντας, κάνοντας αστεία – στιγμές που απολαμβάνει και θεωρεί ό,τι πιο πολύτιμο για την ίδια και την οικογένειά της.

Ο Γιάννης, που είναι εξαιρετικός κολυμβητής και παίζει πόλο, έμαθε τον Δημήτρη να κολυμπά πολύ καλά και χωρίς σωσίβιο, ενώ αγαπημένη τους στιγμή το βράδυ είναι όταν η μαμά τους τους διαβάζει παραμύθια πριν πέσουν για ύπνο. Καθώς ο Γιάννης έχει πια αποκτήσει ευχέρεια στο θαλάσσιο σκι (ο περήφανος μπαμπάς του μοιράζεται συχνά τις επιδόσεις του), η μαμά του, που αγαπά πολύ το συγκεκριμένο άθλημα, ξεκλέβει κι εκείνη λίγο χρόνο για να εξασκηθεί στο αγαπημένο της σπορ, έχοντας πλέον την καλύτερη παρέα.

Έχει, βέβαια, χρειαστεί να βρεθεί κάποιες φορές αυθημερόν στην Αθήνα για συσκέψεις και συναντήσεις με το διευθυντή προγράμματος Τζώρτζη Ποφάντη, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την ομάδα της για την προετοιμασία της νέας εκπομπής. Υπάρχουν σκέψεις Το Πρω1νό να ξεκινήσει και φέτος πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου. Με νέα δεδομένα.

Κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές και προσθήκες στο Πρωινό, όμως φέτος θα δούμε ριζικές αλλαγές στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες, όσο και στο σκηνικό, που θα έχει μια εντελώς νέα αισθητική. Ως προς την ομάδα, φέτος θα ακολουθηθεί μια πιο μοντέρνα και γρήγορη δομή, με μόνο τρία άτομα στην παρέα που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια. Η κυρία που μπαίνει στην παρέα της Φαίης φέτος είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη. Ο Άρης Καβατζίκης, με την πολυετή δημοσιογραφική του εμπειρία στην τηλεόραση είναι ο μόνος που παραμένει από την περσινή ομάδα, ενώ άκρως ενδιαφέρουσα κίνηση θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει και την «επιστροφή» του Δημήτρη Ουγγαρέζου, καθώς προϋπήρξε για χρόνια στην ομάδα της εκπομπής, από εποχής Mega.

Στο πλευρό της Φαίης θα βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, ο Βασίλης Καλλίδης στη μαγειρική και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στα γλυκά κάθε Τετάρτη.  Οι πρώτες συσκέψεις, μάλιστα, δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν, αφού αναμένεται η οικοδέσποινα της εκπομπής να είναι μετά τις 20 Αυγούστου πίσω στην Αθήνα, αφού περάσει και μερικές ημέρες στο Κιλκίς, για την προετοιμασία της εκπομπής.

Λίγο πριν την επιστροφή της όμως για να μπει στην τελική ευθεία πόζαρε γι ατον φωτογραφικό φακό του περιοδικού People με εντυπωσιακά μαγιό. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 διαθέτει άλλωστε ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της με μαγιό. Στην παραλία, στα περιοδικά αλλά ακόμα και στο instagram.

Διάβασε περισσότερα στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Read More

And More