Φαίη Σκορδά: Πρωινή βόλτα για αγορές στη Γλυφάδα, λίγο πριν φύγει για διακοπές! [pics]

Με υλικά τη θετική ενέργεια, την αισιόδοξη διάθεση και τα δυνατά θέματα, η Φαίη Σκορδά έφτιαξε, και τη φετινή σεζόν, το πιο απολαυστικό, τηλεοπτικό «Πρωινό», για τους τηλεθεατές. Συνεχίζοντας δυνατά την επιτυχημένη πορεία της, ήταν η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού και η πρωταγωνίστρια της ζώνης της, για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Μετά το φινάλε της εκπομπής της για φέτος, η παρουσιάστρια παραμένει στην Αθήνα, καθώς έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Ο ΑΝΤ1 έχει αποφασίσει να πει το «ναι» σε μεγάλες αλλαγές, κυρίως στα πρόσωπα που βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με αποτέλεσμα οι συσκέψεις να είναι εντατικές.

Ωστόσο, τώρα που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί, η Φαίη έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τα παιδιά, τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Έτσι, επιλέγει να περνάει όμορφες στιγμές μαζί τους, αλλά και να αφιερώνει χρόνο στην ίδια, κάνοντας πράγματα που την ευχαριστούν.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε πρωινή βόλτα της στη Γλυφάδα, όπου έκανε τις αγορές της με χαλαρή διάθεση. Ντυμένη casual, με ελαφρύ μακιγιάζ και ατημέλητα μαλλιά, περπάτησε στους δρόμους της περιοχής κοιτώντας τις βιτρίνες και επέστρεψε στο σπίτι της με τα πόδια, κρατώντας τις σακούλες με τα ψώνια της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More