Φαίη Σκορδά – Ράνια Θρασκιά: Νυχτοπερπατήματα στα μπουζούκια! Φωτογραφίες

Την καλύτερη ευκαιρία να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί κάνοντας ένα break από το καθημερινό τους πρόγραμμά βρήκαν η Φαίη Σκορδά και η Ράνια Θρασκιά. Οι δυο παρουσιάστριες που γνωρίζονται εδώ και χρόνια και διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις, διασκέδασαν με την Δέσποινα Βανδή και το Στέλιο Ρόκκο και τα έσπασαν στα μπουζούκια.

Με ροκ εμφάνιση και πολύ κέφι, η Φαίη και η Ράνια, άφησαν για λίγο τους συζύγους στο σπίτι και ξεκίνησαν τα νυχτοπερπατήματα στα νότια προάστια. Στην παρέα τους όμως προστέθηκε και η Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ για λίγο στο τραπέζι τους βρέθηκε και ο Θέμης Γεωργαντάς…

Η παρουσιάστρια του ANT1 μοιράστηκε μέσω Instagram το ροκ look που επέλεξε για τη βραδιά καθώς κι ένα στιγμιότυπο από τη σκηνή του Θέα.

Ενώ, όλο το παρεάκι βρέθηκε και στο καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή για να τη συγχαρεί για την εμφάνισή της. Εκεί δεν σταμάτησαν μάλιστα τα γέλια και οι αγκαλιές τους, όπως θα δεις στην φωτογραφία που μοιράστηκε η Δέσποινα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Φαίη, όμως, δεν άφησε και τους φωτογράφους παραπονεμένους, αφού φωτογραφήθηκε με τις φίλες της, την ώρα που έφθασε στο νυχτερινό κέντρο.

Δες φωτογραφίες:

Φαίη Σκορδά, Ράνια Θρασκιά

Κατερίνα Γκαγκάκη

Read More

And More