Φαίη Σκορδά: Σε Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Τεχνόπολη, για καλό σκοπό! Φωτογραφίες

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να είναι μια άψογη επαγγελματίας, όμως πάνω από όλα είναι μητέρα και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των παιδιών! Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να δώσει το σήμα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία, έτσι και φέτος, η διοργανώτρια εταιρεία  πραγματοποίησε την εορταστική της φιλανθρωπική παρέλαση για το Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή-Ελλάδος), η οποία με αφετηρία τον χώρο του Christmas Factory, αφού περάσει από την περιοχή του Θησείου, θα επιστρέψει εκεί όπου θα μας καλωσορίσει η Πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά και με τη Λένα Ζευγαρά θα ανάψουμε όλοι μαζί το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που δεσπόζει στο κέντρο του πάρκου.

Έτσι, θα δοθεί το σύνθημα για την έναρξη της ωραιότερης εποχής του χρόνου και το επίσημο opening του πιο εορταστικού προορισμού. Η συμμετοχή και φέτος εξασφαλίζεται με την αγορά του μπλε σκούφου που αποτελεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα της παρέλασης, τα έσοδα από την πώληση του οποίου, διατίθενται στο Make-a-Wish (Κάνε-μια-Ευχή-Ελλάδος) για να πραγματοποιηθούν ακόμη περισσότερες ευχές μικρών παιδιών!

Παρουσιαστές αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης ήταν για ακόμα μια χρονιά η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δες φωτογραφίες:

H Λένα Ζευγαρά, διασκέδασε μικρούς και μεγάλους!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More