Φαίη Σκορδά: Σπάνια βραδινή έξοδος για την παρουσιάστρια – Που την πέτυχε ο φακός του TLIFE;

Μια σπάνια βραδινή εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο θέατρο ΗΒΗ για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν η Κατιάνα Μπαλανίκα, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, ο Πάνος Νάτσης και ο Γιάννης Κουκουράκης.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος, η Φαίη Σκορδά ήταν αρκετά ευδιάθετη, ενώ για την εμφάνισή της επέλεξε ένα total black look. Μαζί της ήταν δυο από τους στενούς συνεργάτες της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, “Πρωινό”. Ο λόγος για τον Τάσο Τεργιάκη και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Μετά το τέλος της παράστασης, η Φαίη Σκορδά πλησίασε τους ηθοποιούς αλλά και τον Γιώργο Καπουτζίδη για να τους συγχαρεί και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Η παράσταση ‘Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” αποτελεί το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη που κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Γι΄ αυτό και φέτος, μετά την επαναλειτουργία των θεατρικών σκηνών ο αγαπημένος σεναριογράφος-ηθοποιός αποφάσισε να ανεβάσει την εν λόγω παράσταση για τρίτη φορά προκειμένου να θίξει και να αναδείξει για ακόμη μια φορά με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους προβληματισμούς και τα κοινωνικά ζητήματα, που τόσα εύστοχα έχει συνηθίσει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από της δουλειές του.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More