Φαίη Σκορδά: Στήριξε την Τένια Μακρή στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου!

Γνωρίζονται από την εποχή του Alter και εκτιμούν πολύ η μία την άλλη. Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά και την Τένια Μακρή που μετά από χρόνια συναντήθηκαν ξανά στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Ant1 και χθες ήταν μαζί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της γνωστής ψυχολόγου – συγγραφέα.

Το νέο βιβλίο της Τένιας Μακρή με τίτλο “Τι θα κάνω με εσένα μάνα” κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κλειδάρυθμος και είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους που προσπαθούν να γνωρίσουν καλύτερα και να καταλάβουν τις μητέρες τους.

Το “παρών” στην παρουσίαση έδωσε φυσικά η εντυπωσιακή Φαίη Σκορδά, αλλά και άλλοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, αλλά και πολιτικού χώρου. Ανάμεσά τους ήταν η Έλενα Ράπτη, ο Τάκης Ζαχαράτος και πολλοί ακόμη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Κατανοήστε τη μητέρα σας και γνωρίστε τον εαυτό σας.

Ενοχή, τρυφερότητα, θυμό, αγάπη.

Κανείς άλλος εκτός από τη μητέρα μας δεν μπορεί να μας προκαλέσει όλα αυτά τα συναισθήματα ταυτόχρονα –γι’ αυτό και η σχέση μας μαζί της είναι ένας πραγματικός γρίφος που συχνά δυσκολεύει τη ζωή μας.

Μπορούμε, αλήθεια, ως ενήλικες να λύσουμε αυτόν τον γρίφο και να αποκαταστήσουμε την εικόνα της μητέρας μας έτσι όπως είναι, και όχι όπως την είχαμε σχηματίσει μέσα μας ως παιδιά; Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όποια τραύματα μας δημιούργησε η συμπεριφορά της και να έχουμε μια θεραπευτική επικοινωνία μαζί της;

Μέσα από τις αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, η Τένια Μακρή προτείνει δέκα βήματα που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τη σχέση με τη μητέρα σας σε μια νέα πολύτιμη διάσταση.

Θα την κατανοήσετε, θα τη συγχωρήσετε ίσως, και τελικά θα συμφιλιωθείτε και μ’ εκείνη και με τον εαυτό σας –κάτι που είναι κυριολεκτικά ανεκτίμητο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More