Φαίη Σκορδά: Συγκινήθηκε με τα λόγια της Λίτσας Πατέρα για το χωρισμό! [vid]

Ιδιαίτερα φορτισμένο είναι το κλίμα από το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον Ant1. Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή Πρωινό και συγκινήθηκε την ώρα που της μίλησε για τα ζώδια με την Λίτσα Πατέρα.

“Σου εύχομαι να είσαι καλά με δύναμη για να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου. Θέλω να πω δυο λόγια γενικά, παρά το γεγονός ότι είναι οικογενειακό το θέμα. Όλοι οι άνθρωποι σε κάποιο σημείο έχουν έρθει στον κόσμο για να δοκιμαστούν… Άλλος στα οικονομικά, άλλος δεν κάνει παιδιά, άλλος δεν παντρεύεται, άλλος παντρεύεται και δεν τα καταφέρνει. Αν ο τομέας των σχέσεων -όπως λέμε εμείς- είναι “χτυπημένος” φθάνει ο κόσμος στο σημείο να πει πως δεν πάει άλλο. Όμως τα παιδιά δεν πληγώνονται τόσο αν οι γονείς είναι αγαπημένοι και πολύ συνειδητοποιημένοι σε αυτό που κάνουν. Στο τέλος το λάθος είναι δικό τους”, είπε η γνωστή αστρολόγος στην παρουσιάστρια.

Και συμπλήρωσε: “Η ζωή προχωράει και σε αυτές τις εποχές συμβαίνει συχνά. Εύχομαι να είστε καλά και χέρι χέρι να μεγαλώσετε μαζί τα παιδιά σας. Και μην μου στενοχωριέσαι”, είπε κάνοντας την Φαίη να συγκινηθεί…

Δες το video από την εκπομπή:

Read More

And More