Φαίη Σκορδά: Τα διαλείμματα ξεκούρασης και οι διατροφικές της ατασθαλίες!

Είναι μητέρα δύο παιδιών και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης. Αυτό σημαίνει ότι για την Φαίη Σκορδά η καθημερινότητα είναι γεμάτη με επαγγελματικές και προσωπικές υποχρέωσεις και μπορεί η ιδιότητα της παρουσιάστριας να “λήγει” για εκείνη κάποια στιγμή της ημέρας, αλλά το ωράριο της ως μαμά είναι “full time”.

Γι’ αυτό δεν είναι παράξενο που η Φαίη Σκορδά χρειάζεται μικρά διαλείμματα ξεκούρασης για να γεμίζει τις μπαταρίες της. Μας έχει δείξει ήδη πώς ξεκουράζεται όταν μπορεί όταν βρίσκεται στο γραφείο της, ενώ σήμερα και πάλι μέσω Instagram μας έδειξε ένα ακόμα “μυστικό” διάλειμμα μέσα στην ημέρα της. Το power nap που απολαμβάνει στο αυτοκίνητο καθώς επιστρέφει σπίτι από την δουλειά.

Τι ωραιο να κοιμάσαι έστω πεντε λεπτά στο αυτοκινητο…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fskorda) στις


Εκεί φυσικά οι υποχρεώσεις δεν σταματούν αφού οι πρωταγωνιστές της ζωής της, οι γιοι της την περιμένουν για να περάσουν με την μαμά τους όμορφες ώρες. Μαζί τους την περιμένουν και οι… διατροφικοί πειρασμοί που κρύβονται άλλωστε σχεδόν σε κάθε σπίτι: τα γλυκά.

Χρόνος ρεκόρ…8 λεπτά 12… Όνειρα γλυκα

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fskorda) στις


Παρότι η Φαίη Σκορδά προσέχει την διατροφή της, όπως φαίνεται άλλωστε από το καλλίγραμμο σώμα της, η ίδια υπέκυψε χθες στον πειρασμό της παραπάνω φωτογραφίας. Μάλιστα όπως βλέπεις στο σχόλιο της δεν συγκρατήθηκε ούτε δευτερόλεπτο, αφού έφαγε 12 μικρά παγωτά μέσα σε 8 μόλις λεπτά. Μετά από μία κουραστική ημέρα άλλωστε, σε όλους αξίζει μία ατασθαλία!

Read More

And More