Φαίη Σκορδά: Το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στη Χαλκιδική [pics]

Στη Χαλκιδική βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Φαίη Σκορδά και κάνει διακοπές μαζί με τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη αλλά και τους φίλους τους. Η παρουσιάστρια του ANT1 χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα απαλλαγμένη από το άγχος και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ, παράλληλα, απολαμβάνει τον άφθονο ελεύθερο χρόνο που έχει μαζί με τα παιδιά της.

Το απόγευμα της Τρίτης, η οικοδέσποινα του “Πρωινού” θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στη Χαλκιδική κατά τη διάρκεια που έφευγε από ένα mini market. Η Φαίη Σκορδά βρισκόταν στο αυτοκίνητό της και τσιμπολογούσε ψωμί, όταν μία φανατική τηλεθεάτρια της εκπομπής την πλησίασε για να την χαιρετήσει. Την ίδια στιγμή ο σύζυγός της παρατηρούσε την παρουσιάστρια να τρώει και έτσι της χάρισε και ένα κουτάκι γεμάτο ελιές για συνοδευτικό.

“Πήγα να πάρω ψωμάκι και συνάντησα μια φίλη. Η κυρία στο mini market δεν χάνει εκπομπή. Ο άνδρα της με είδε στο αυτοκίνητο να τσιμπολογάω και… μου έφερε και ελιές. Αυτή είναι η Χαλκιδική που αγαπώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δες φωτογραφίες:

Η Φαίη Σκορδά διηγήθηκε ενθουσιασμένη το περιστατικό στους διαδικτυακούς φίλους της.

Read More

And More