Φανή Χαλκιά: Αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου παιδιού που περιμένει!

Για δεύτερη φορά μανούλα θα γίνει σε λίγους μήνες η Φανή Χαλκιά και είναι στα καλύτερά της. Η διάσημη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης που έχει αποκτήσει ένα όμορφο αγόρι με τον αγαπημένο της Λούη Καραμάνο, βρίσκεται στον 5ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια, όσο και ο καλός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι που στα τέλη του Νοέμβρη του 2017 απέκτησε τον πρώτο του αγόρι τον Πέτρο, τώρα ετοιμάζεται και για το δεύτερο baby boom. Όπως αποκάλυψε μάλιστα σε συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, η Φανή Χαλκιά, και το δεύτερο μωρό της είναι αγοράκι!

«Σε 4 μήνες περιμένω το δεύτερο παιδί μου που θα είναι αγόρι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρυσή Ολυμπιονίκης. Η Φανή Χαλκιά, μάλιστα, ανέφερε πως είναι σε μια πολύ όμορφη περίοδο και παρόλο που ο γιος της είναι μόλις 2 χρόνων, της έχει γεμίσει με χαμόγελα χαράς την καθημερινότητα. Αυτός ήταν και ο λόγος μάλιστα που επέλεξε με τον καλό της να κάνουν τόσο γρήγορα και δεύτερο παιδί.

Τέλος, μιλώντας για τον άντρα της, η Φανή Χαλκιά αποκάλυψε: «Έχω πολύ καλό άντρα. Είναι ειλικρινής, cool, δεν είναι κομπλεξικός. Όταν μπλέκεις με μια γνωστή και δυναμική γυναίκα είναι δύσκολο να είσαι άνετος. Εκείνος όμως δεν έχει ίχνος κόμπλεξ. Περνάω πολύ ωραία μαζί του. Δεν θα μπορούσα να ζω με άλλον άντρα, ούτε να έχω κάνει παιδί με άλλον άντρα».

Read More

And More