Φανή Χαλκιά – Λούης Καραμάνος: Νυχτερινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι [pics]

Μπορεί να μην είναι μαζί πολύ καιρό, όμως ο έρωτάς τους είναι μεγάλος. Το love stoty τους βγαλμένο από ταινία και οι δυο τους πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Η Φανή Χαλκιά και ο Λούης Καραμάνος είναι full in love και δεν το κρύβουν. H φιλία τους μετατράπηκε σε μια δυνατή σχέση και ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί το ζευγάρι να αποφεύγει να μιλάει για την οικογένειά του και να προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους, όμως τόσο η χαρά όσο και η ευγνωμοσύνη γι΄αυτά που έχουν, ξεχειλίζουν.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε τον σχεδόν ενός έτους γιο τους δίπλα στο κύμα. Το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο και το παρών έδωσαν οι οικογένειες και οι φίλοι του ζευγαριού. Μετά την τελετή, ακολούθησε γλέντι σε beach bar της Μάνης, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και ευχήθηκαν στον νεοφώτιστο Πέτρο τα καλύτερα. Από την αρχή μέχρι το τέλος του μυστηρίου στα πρόσωπα των γονιών ήταν σχηματισμένο ένα μεγάλο χαμόγελο.

Φανή Χαλκιά, Λούης Καραμάνος, Σωτήρης Κυριάκος

Μπορεί να βρισκόμαστε στον Νοέμβρη και τόσο η Φανή όσο και ο Λούης να έχουν επιστρέψει στους κανονικούς τους ρυθμούς και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, όμως πάντα βρίσκουν χρόνο για τους δυο τους. Η αλήθεια είναι ότι ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου ότι ακριβώς είχε ονειρευτεί και όπως όλα δείχνουν η σχέση τους είναι καρμική.

Το βράδυ της Παρασκευής, το όμορφο ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το μαγαζί ήταν γεμάτο, όμως οι δύο τους δεν σταμάτησαν στιγμή να εκδηλώνουν τον έρωτά τους και να τραγουδάνε τις επιτυχίες του γνωστού τραγουδιστή. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τις στιγμές του ζευγαριού.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More