Φανή Χαλκιά: Ο καρμικός έρωτας με τον “φίλο” της, τα σχέδια γάμου και το όνομα που θα δώσει στον γιο της! Video

Η Φανή Χαλκιά διανύει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της, αφού πριν περίπου ένα μήνα απέκτησε το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Λουή Καραμάνο. Η “χρυσή” Ολυμπιονίκης γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και η χαρά τόσο η δικιά της, όσο και του αγαπημένου της, δεν περιγράφονται με λόγια!

Μάλιστα, η νέα μητέρα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη, μετά την γέννηση του γιου της, στον δημοσιογράφο και καλό της φίλο Γιάννη Γιαννούλη και στο g-point.gr και μίλησε για την καρμική σχέση που έχει με τον πατέρα του παιδιού της, αποκάλυψε πως ο μικρός θα πάρει το όνομα Πέτρος, από τον πεθερό της, ενώ αναφέρθηκε και στο αν υπάρχουν σχέδια γάμου!

“Ήμασταν φίλοι στα 20 και μετά από χρόνια τον έφερε ένας κοινός μας φίλος στην γιορτή μου και μπλέξαμε και τέλος…. Είναι τα πρώτα μας Χριστούγεννα που περνάμε μαζί γιατί η γιορτή μου ήταν στις 6 Ιανουαρίου” αποκάλυψε και πρόσθεσε “Ήταν 100% καρμικό, είναι το άλλο μου μισό. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν, η γνωριμία μας ήταν ένα από αυτά… Ήταν συγκλονιστικές οι στιγμές για να βρεθούμε”.

Όσον αφορά τα σχέδια γάμου: “Θα παντρευτούμε, αλλά δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου, το μόνο που μου λέει είναι ας παντρευτούμε, πότε θες; Αλλά εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι ως πρόταση”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More