Φανή Χαλκιά: Όλες οι λεπτομέρειες για την βάφτιση του γιου της!

Η Φανή Χαλκιά πριν οκτώ μήνες απέκτησε το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Λουή Καραμάνο και βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στην ζωή της. Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας στα 400 μέτρα μετ’ εμποδίων δεν χορταίνει τα παιχνίδια με τον γιο της, ενώ εκείνη και ο επιχειρηματίας σχεδιάζουν αυτές τις ημέρες τις λεπτομέρειες της βάφτισής του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Μεσσηνία.

“Βρισκόμαστε στη Μεσσηνία, όπου και θα περάσουμε όλο το καλοκαίρι μας. Θα κάνουμε τη βάφτιση του μικρού – πρώτα ο Θεός – στις 22 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η περιοχή. Αν και ήθελα να κάνω αρχικά τη βάφτιση του γιου μου στην Αθήνα, πήρα την απόφαση να την κάνουμε εδώ σε κλειστό κύκλο, με συγγενείς και λίγους φίλους. Ο γιος μου θα πάρει το όνομα του πεθερού μου. Θα τον βγάλουμε Πέτρο και νονός θα είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος είναι πολύ καλός μου φίλος”, δήλωσε όσον αφορά τη βάφτιση του γιου της η Φανή Χαλκιά στην Real News.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Μεσσηνία, όπου συνδυάζει διακοπές με δουλειά, αφού ο Λουής Καραμάνος διατηρεί στην παραλία της Καλογριάς στη Στούπα Μεσσηνίας beach bar, το οποίο έχει χαρίσει στην περιοχή κοσμοπολίτικο αέρα.

Read More

And More