Φανή Χαλκιά: Πού την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός; [pics]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 14 Νοεμβρίου τα εγκαίνια ενός μεγάλου καταστήματος που περιέχει μικρούς και μεγάλους θησαυρούς. H ιδρύτρια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, Ευγενία Χανδρή, αποφάσισε για πρώτη φορά να μεταφέρει σε ένα φυσικό κατάστημα τους θησαυρούς που με προσωπική έρευνα και πάθος έχει συλλέξει από ελληνικά brands και παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και η ανταπόκριση ήταν ενθουσιώδης.

Φίλοι της από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο βρέθηκαν εκεί για να ανακαλύψουν τα πιο ποιοτικά, πολύτιμα και εκλεκτά προϊόντα ανάμεσα σε προτάσεις γαστρονομίας, αποστάγματα, προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης, για το σπίτι, το στυλ, τα κατοικίδια και το γραφείο, όλα με υπογραφές επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών και σχεδιαστών.

Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το παρών ήταν και η Φανή Χαλκιά. Η γνωστή αθλήτρια μπορεί να διανύει τον πέμπτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, όμως δεν σταματά να κάνει τα πράγματα που αγαπά και φυσικά να απολαμβάνει αυτή την περίοδο! Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στα εγκαίνια, με εκείνη να ποζάρει ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Δες φωτογραφίες:

Ελένη Κωνσταντακάτου Σαμαρά – Δήμητρα Φιλίππου – Νινέτα Βαφιά

Χρύσανθος Πανάς – Έλενα Σύρακα

Ειρήνη Νταϊφά – Σίσσυ Φειδά

Γιώργος Ραφαήλ – Γιάννης Πλουμής – Θεόδωρος Γιαννούσης – Θεόδωρος Παϊδούσης

Δημήτρης Τσακούμης – Ζέτα Τσακούμη – Άντζελα Θεοφανίδου – Νικ Καϊρης

Νάντια Θεοχαράκη – Μαριάννα Σταφυλοπάτ

Η Φανή Χαλκιά διανύει μία από τις πιο τρυφερές περιόδους της ζωής της!

Read More

And More