Φανή Χαλκιά: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της!

Πριν δυο περίπου μήνες ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπός του έρωτά της με τον αγαπημένο της Λούη Καραμάνο και είναι στα καλύτερά της. Ο λόγος για την Φανή Χαλκιά που γέννησε εν μέσω καραντίνας και τώρα που έχουν αρθεί πια τα περιοριστικά μέτρα έκανε την πρώτη κοσμική της εμφάνιση.

Ανανεωμένη και χαμογελαστή η γνωστή αθλήτρια και Ολυμπιονίκης του στίβου βρέθηκε στο κάλεσμα του Χάρη Σιανίδη και στο opening γνωστό bar restaurant στη Γλυφάδα και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας. Η ίδια πόζαρε μαζί με τον καλό της φίλο, φορώντας ένα αέρινο φόρεμα.

Η Φανή Χαλκιά γέννησε τον δεύτερο γιο της στις αρχές του Απρίλη και με μια τρυφερή φωτογραφία είχε στέιλει το δικό της μήνυμα αγάπης για το νέο μέλος της οικογένειάς της. «Έφτασε η ημέρα που γνωριστήκαμε… αυτή η άγια ημέρα.. Καλώς ήρθες στον κόσμο #newbaby #newborn #newbornphotography #loveyou» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Θυμίζουμε πως η Φανή Χαλκιά και ο σύζυγός της, Λούης Καραμάνος, έχουν αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, τον γιο τους Πέτρο, που είναι σήμερα τριών ετών.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More