Φανή Χαλκιά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! [pics]

Να γίνει δεύτερη φορά μανούλα περιμένει πώς και πώς η Φανή Χαλκιά! Η διάσημη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης που έχει αποκτήσει ένα όμορφο αγόρι με τον αγαπημένο της Λούη Καραμάνο, βρίσκεται στον έβδομο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια, όσο και ο καλός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Φανή Χαλκιά βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη περίοδο και παρόλο που ο γιος της είναι μόλις 2 χρόνων, της έχει γεμίσει με χαμόγελα χαράς την καθημερινότητα. Αυτός ήταν και ο λόγος μάλιστα που επέλεξε με τον καλό της να κάνουν τόσο γρήγορα και δεύτερο παιδί.

Σε συνέντευξή της, μάλιστα, η όμορφη Φανή αποκάλυψε ότι περιμένει… αγόρι! Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης, η Φανή Χαλκιά αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις εξόδους που γνωρίζει ότι θα υπάρχουν κάμερες ή paparazzi. Βέβαια, έκανε μια εξαίρεση και έδωσε το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην γκαλερί «αγκάθι-κartάλος» του καλού της φίλου Γιώργου Καρτάλου.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Φανή Χαλκιά δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί στην εκδήλωση του φίλου της και γνωστού γκαλερίστα και χωρίς δισταγμό πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, φορώντας το μεγαλύτερο χαμόγελό της!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More