Φανή Χαλκιά: Το love story με τον επιχειρηματία και η εγκυμοσύνη που ήρθε 3 εβδομάδες μετά τη σχέση τους!

Το 2004 μας έκανε περήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνα κερδίζοντας το Χρυσό Μετάλλιο στα 400 μ. με εμπόδια και το όνομά της (και η φήμη της) ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η Ολυμπιονίκης του στίβου Φανή Χαλκιά παραμένει μια από τις πιο μεγάλες Ελληνίδες αθλήτριες και οσονούπω ετοιμάζεται να βιώσει και ένα ακόμη νέο ρόλο στη ζωή της… αυτόν της μητέρας!

Η γνωστή Ολυμπιονίκης που προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους, καθώς βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό περιμένει το baby boom. Η Φανή Χαλκιά μάλιστα, κατάφερε να κρατήσει σχεδόν κρυφή της εγκυμοσύνη που ήρθε τόσο απρόοπτα στη ζωή της, αλλά την γέμισε χαρά.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Με τον σύντροφό μου είμαστε 8 μήνες μαζί. Η εγκυμοσύνη έγινε κατά λάθος και είμαι 7 μηνών έγκυος”. Ωστόσο ο Λούης Καραμάνος (όπως ονομάζεται ο γοητευτικός σύντροφός της) είναι σίγουρα ο άνθρωπος που την στηρίζει σε όλα και την ενέπνευσε από την πρώτη στιγμή που είναι μαζί.

Το love story και η ξαφνική εγκυμοσύνη

Η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά και ο αγαπημένος Λούης Καραμάνος γνωρίζονται εδώ και χρόνια, αλλά η σχέση τους ήταν πάντα φιλική. Και οι δυο αγαπούν πολύ τον αθλητισμό με τον γοητευτικό επιχειρηματία να ανοίγει πρόσφατα μεγάλο γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη και την Φανή Χαλκιά να συμμετέχει σε αθλητικές πρωτοβουλίες που πραγματοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο.

Ωστόσο, πριν από οκτώ μήνες ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα… Τα κοινά σημεία αναφοράς και η δυνατή φιλία εξελίχθηκαν σε ένα μεγάλο έρωτα και τρεις εβδομάδες μετά η Φανή Χαλκιά έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η ίδια μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της, την ημέρα του 12ου Μαραθώνιου της Θεσσαλονίκης, όπου συμμετείχε στη διοργάνωση.

Η πρώτη αντίδρασή της ήταν ο πανικός, αλλά κοντά της ήταν και πάλι ο σύντροφός της Λούης που χάρηκε με το νέο και φρόντισε να την κάνει να χαλαρώσει και να απολαύσει αυτήν την όμορφη περίοδο της ζωής της. Από εκείνη τη στιγμή άλλωστε, οι δυο τους είναι αχώριστοι. Μην ξεχνάς πως από την αρχή της σχέσης μένουν μαζί στα νότια προάστια και το τελευταίο διάστημα δεν σταματούν να κάνουν βόλτες στη Γλυφάδα.

Το καλοκαίρι, όμως, οι δυο τους βρέθηκαν στην Μεσσηνία, από όπου κατάγεται ο επιχειρηματίας, και έμειναν για περισσότερο από ένα μήνα ανεβάζοντας φωτογραφίες και video από το beach bar της παραλίας, όπου πήγαιναν σχεδόν καθημερινά.

Read More

And More