Φανή Χαλκιά: Βαφτίζει τον γιο της στη Μεσσηνία! Δες το προσκλητήριο

Τον μικρό τους πρίγκιπα ετοιμάζονται να βαφτίσουν τον Σεπτέμβρη η Φανή Χαλκιά και ο αγαπημένος της Λούης Καραμάνος και είναι στα καλύτερά τους. Το ζευγάρι που πριν από εννιά μήνες υποδέχτηκε τον γιο του βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Μεσσηνία και ετοιμάζεται για το baby bloom του μικρού.

Το μυστήριο θα γίνει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στη Μάλσοβα (Άγιος Νικόλαος Δυτικής Μάνης) στις 12:00 με νονό τον καλό φίλο του ζευγαριού  Σωτήρη Κυργιάκο. Μετά τη βάφτιση μάλιστα θα ακολουθήσει γλέντι στο beach bar του επιχειρηματία στην παραλία της Καλογριάς στη Μεσσηνία.

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη στείλει τα προσκλητήρια της βάφτισης που κινήθηκαν σε μίνιμαλ τόνους στις αποχρώσεις του λευκού και του γαλάζιου.  Το TLIFE, μάλιστα,  σου εξασφάλισε και φωτογραφία του προσκλητηρίου για τα βαφτίσια του μικρού Πέτρου – που θα πάρει το όνομα του παππού του και πατέρα του Λούη Καραμάνου.

«Βρισκόμαστε στη Μεσσηνία, όπου και θα περάσουμε όλο το καλοκαίρι μας. Θα κάνουμε τη βάφτιση του μικρού – πρώτα ο Θεός – στις 22 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η περιοχή. Αν και ήθελα να κάνω αρχικά τη βάφτιση του γιου μου στην Αθήνα, πήρα την απόφαση να την κάνουμε εδώ σε κλειστό κύκλο, με συγγενείς και λίγους φίλους. Ο γιος μου θα πάρει το όνομα του πεθερού μου. Θα τον βγάλουμε Πέτρο και νονός θα είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος είναι πολύ καλός μου φίλος», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Φανή Χαλκιά τον περασμένο μήνα.

Το love story του ζευγαριού

Η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά και ο αγαπημένος Λούης Καραμάνος γνωρίζονται εδώ και χρόνια, αλλά η σχέση τους ήταν πάντα φιλική. Και οι δυο αγαπούν πολύ τον αθλητισμό με τον γοητευτικό επιχειρηματία να έχει ανοίξει μεγάλο γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη και την Φανή Χαλκιά να συμμετέχει σε αθλητικές πρωτοβουλίες που πραγματοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό,  ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα… Τα κοινά σημεία αναφοράς και η δυνατή φιλία εξελίχθηκαν σε ένα μεγάλο έρωτα και τρεις εβδομάδες μετά η Φανή Χαλκιά έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η ίδια μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της, την ημέρα του 12ου Μαραθώνιου της Θεσσαλονίκης, όπου συμμετείχε στη διοργάνωση.

Η πρώτη αντίδρασή της ήταν ο πανικός, αλλά κοντά της ήταν και πάλι ο σύντροφός της Λούης που χάρηκε με το νέο και φρόντισε να την κάνει να χαλαρώσει και να απολαύσει αυτήν την όμορφη περίοδο της ζωής της.  Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο στον Νοέμβρη του 2017 και από τότε φαίνεται πως έχει αλλάξει όλη τους η ζωή!

Read More

And More