Φαντάρος ο Νίκος Μίχας! Τι λέει στο TLIFE!

Η μαμά-πατρίδα φαίνεται πως κάλεσε και τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Μίχα για να την υπηρετήσει. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στο TLIFE για τις πρώτες του εντυπώσεις στο στρατό.

Ο Νίκος Μίχας υπηρετεί ήδη τη θητεία του στο στρατό ξηράς και συγκεκριμένα στην ΑΡΤΑ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υγειονομικού με την ειδικότητα του γιατρού και περιμένει την ορκομωσία του στις 27 Αυγούστου.
“Είμαι ήδη στο στρατό και όλα είναι πολύ καλά. Βρίσκομαι στην Άρτα εδώ και λίγες μέρες και την παρασκευή ορκίζομαι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μίχας. Ο ίδιος ανέφερε πως κλήθηκε να υπηρετήσει στο στρατό ξηράς στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υγειονομικού με την ειδικότητα του γιατρού, αφού και ο ίδιος έχει τελειώσει την Ιατρική Σχολή.
Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν ευδιάθετος και πολύ αισιόδοξος. Παραδέχτηκε ότι δεν έχει άγχος και ότι οι σχέσεις του με τους υπόλοιπους φαντάρους είναι πολύ καλές. “Περνάω πολύ καλά και δεν έχω άγχος. Έχω κάνει φιλίες και κάνω παρέα με πολλά άτομα από εδώ”, εξομολογείται.
Όσον αφορά τέλος, το αν η θητεία του θα εμποδίσει τα επαγγελματικά του βήματα ο ίδιος λέει: “Δεν νομίζω. Εξάλλου τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν είναι όπως παλιά που οι φαντάροι πήγαιναν 18 και 20 μήνες στο στρατό. Τώρα η θητεία μου είναι 9 μήνες, οπότε αυτό δεν θα επηρεάσει τη δουλειά μου”.

Read More

And More