Φελίσια Λαπάτη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον επιχειρηματία σύντροφό της μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της! [pics]

Φελίσια Λαπάτη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον επιχειρηματία σύντροφό της μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της! [pics] | tlife.gr

Μία από τις πιο γλυκές περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας διανύει το πανέμορφο μοντέλο! Η Φελίσια Λαπάτη βρίσκεται τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Ο έρωτάς της με τον σύντροφό της και ιδιοκτήτη αντιπροσωπίας αλουμινίων Μιχάλη Αντιώτη πρόκειται σε λίγους μήνες να επισφραγιστεί με τον καλύτερο τρόπο, όταν θα υποδεχτούν το μωράκι τους. Η Φελίσια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του «Survivor» αλλά και από τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό.

Μπορεί το ειδύλλιο με τον Μιχάλη να μη μετρά μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως εκείνος έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από διάφορες στιγμές τους. Το όνομα του Μιχάλη δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς υπήρξε για χρόνια ζευγάρι με την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη αλλά και με το μοντέλο από την Τουρκία, Νεσχάν Μουλαζίμ, με την οποία μάλιστα έφτασε και πολύ κοντά στο γάμο.

Οι παλιές σχέσεις όμως ανήκουν στο παρελθόν και οι δυο τους ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, ενώ περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Φελίσια και τον Μιχάλη σε μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ τα σημάδια της εγκυμοσύνης της Φελίσιας ήταν αρκετά εμφανή!

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more