Φεστιβάλ Καννών 2022: Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας μαζί – Βίντεο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα για το 75ο Φεστιβάλ των Καννών το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Μαΐου, το απόγευμα της Τρίτης 17 Μαΐου. Τα φώτα έχον στραφεί στη Γαλλία σε ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ, με πολλούς διάσημους Έλληνες να δίνουν το παρών στο κόκκινο χαλί.

Μεταξύ των διάσημων Ελλήνων που ταξίδεψαν στις Κάννες, βρίσκεται και η Τόνια Σωτηροπούλου μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το αγαπημένο ζευγάρι ταξιδεύει για να παραυρεθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών, καθώς η πρώτη ήταν το 2019.

Άλλωστε, ο κινηματογράφος αποτελεί την μεγάλη αδυναμία της Τόνιας Σωτηροπούλου. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν πώς το θέατρο τη φοβίζει και έτσι προτιμά να εργάζεται στην μεγάλη οθόνη. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας σχετικά βίντεο στα Insta Stories της.

Στα βίντεο που ανήρτησε η ηθοποιός στον Instagram, μας δείχνει τις βόλτες που απόλαυσε με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια στην παραλία ενώ αποκάλυψε και την αναπάντεχη συνάντηση που είχε με τον αγαπημένο της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο.

Με τον Δημήτρη Γιαννέτο

 

Read More

And More