Φεύγει από την ΕΡΤ η Ρίκα Βαγιάννη!

Στον κατάλογο με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις μετά τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Γιώργο Γαμπρίτσο και την Μαρία Χούκλη, ήρθε να προστεθεί ακόμη μια… αυτή της Ρίκας Βαγιάννη.

Η γνωστή δημοσιογράφος που αποχωρεί από το κρατικό κανάλι μετά από 13 χρόνια συνεργασία μίλησε στο newsit για την απόφαση της να φύγει από την ΕΡΤ και ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει συζητήσεις με άλλους σταθμούς.

“Δεν έχω συναντηθεί με κανέναν και δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Με έκπληξη διαβάζω εδώ και καιρό ότι έχω μιλήσει με διάφορα κανάλια αλλά σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχω κάνει καμία επαφή”, αναφέρει χαρακτηριστικά και επιβεβαιώνει πως έφυγε από την ΕΡΤ, αλλά όχι επειδή έχει κλείσει με κάποιο άλλο κανάλι.
Η ίδια λέει πως με την ΕΡΤ συνεργάζεται από το 1997 και φέτος αποφάσισε να φύγει για προσωπικούς λόγους και όχι γιατί έκλεισε να πάει κάπου αλλού. Άλλωστε δεν πιστεύει ότι θα κάνει κάτι φέτος στην τηλεόραση.
Για το ενδεχόμενο να φύγει εκτός Ελλάδος, που έχει ακουστεί, δεν θέλησε να απαντήσει λέγοντας: “Θα δούμε. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο”.

Read More

And More