Φεύγει η Ναταλία από το “Μες την καλή χαρά”;

Σε θρίλερ για γερά νεύρα τείνει να εξελιχθεί η φετινή διαπραγμάτευση της Ναταλίας Γερμανού με τον Alpha με στόχο φυσικά την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι μέρες περνούν, το “Μες την καλή χαρά” έχει ρίξει ήδη αυλαία και ακόμα η Ναταλία περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνο και να κληθεί από την διοίκηση του Alpha για να κάνει μαζί τους την οριστική της κουβέντα για την σεζόν 2012-2013.

Εννοείται πως ενόψει νέας σεζόν οι συζητήσεις με τον Alpha είναι η απόλυτη προτεραιότητα της Ναταλίας, όμως, κι από την άλλη μεριά, εννοείται επίσης πως είναι ανοιχτή σε παντώς τύπου προτάσεις, μιας και πάνω απ ΄όλα είναι επαγγελματίας.

Ισως γι ΄αυτό και να δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις πρόσφατες συνεντεύξεις της πως δεν ξέρει για το εαν του χρόνου θα εξακολουθήσει να είναι “Μες την καλή χαρά”, αφού για την ώρα δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με κανέναν.

Και για του λόγου το αληθές, ακριβώς τις ίδιες δηλώσεις έκανε και στο “TV BOX”. Στην ερώτηση αν θα ήθελε να είναι και από το Σεπτέμβρη στο «Μες στην καλή χαρά» η παρουσιάστρια είπε μόνο «Δεν ξέρω». Ενώ λίγο αργότερα ξεκαθαρίζει στο δημοσιογράφο : «Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις για του χρόνου, δεν ξέρω τίποτα».

Read More

And More