Φεύγουν από την “Εδέμ” η “Νόρα” και ο “Λουκάς” ;

Βαλίτσες φτιάχνουν αυτή την εποχή ο Παναγιώτης Πετράκης και η Αντιγόνη Δρακουλάκη… Ναι, η “Νόρα” και ο “Λουκάς”, ο “Λουκάς” και η “Νόρα” φτιάχνουν βαλίτσες και ετοιμάζονται για την μεγάλη φυγή ! Ετοιμάζονται για την μεγάλη φυγή απο την “Εδέμ” !

Οχι, μην πάει ο νους σας στο… κακό ! Η “Νόρα” και ο “Λουκάς” δεν ετοιμάζονται να αποχωρήσουν απο την καθημερινή, λατρεμένη σειρά του Mega ! Απλώς, τα παιδιά φτιάχνουν βαλίτσες και ανοίγουν πανιά, για το χατίρι της Ελενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση !

Σύμφωνα με το σενάριο του επιτυχημένου διδύμου, το πολυ αγαπημένο τηλεοπτικό μας ζευγάρι, εγκαταλείπει την “Εδέμ” για λίγο και φεύγει για γυρίσματα. Για γυρίσματα εκτός έδρας ! Ετσι, λίαν συντόμως κάπου εκεί κοντά στα μέσα του μήνα η “Νόρα” και ο “Λουκάς” ετοιμάζονται για ταξιδάκι στο Ναύπλιο.

Βλέπετε, ο “Λουκάς” αποφασίζει να βρεθεί στην πανέμορφη αυτή πόλη, προκειμένου να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του ! Η “Νόρα” όταν το μαθαίνει αποφασίζει να τον ακολουθήσει, γιατί πιστεύει πως εκείνη φταίει με την αψυχολόγητη συμπεριφορά της που ο “Λουκάς” νιώθει πως βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Στην πραγματικότητα ,όμως, ο “Λουκάς” είναι απογοητευμένος, γιατί πιστεύει πως εμπλέκεται και ο πατέρας του στις μυστηριώδης δολοφονίες !

Read More

And More