Φιλανθρωπική βραδιά για την Κιβωτό του Κόσμου στον Γιώργο Τσαλίκη! [pics]

Στο 4711, το βράδυ της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον όμιλο Ουνέσκο Βορείων Προαστίων η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Βραδιά για την υποστήριξη του έργου της Κιβωτού του Κόσμου. Η πρόεδρος του ομίλου της Ουνέσκο Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη καλωσόρισε τους διαχρονικούς φίλους και υποστηρικτές του κοινωνικού έργου της Κιβωτού του Κόσμου και όλοι μαζί προσέφεραν το πολυτιμότερο δώρο, αυτό της αγάπης και της κοινωνικής αλληλεγγύης!

Το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θοδωρής Αμπατζόγλου, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλης και πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Η παιδική χορωδία του Ομίλου Ουνέσκο Β.Π έδωσε το εορταστικό σύνθημα και ακολούθησε μία μαγική βραδιά με τους παρευρισκομένους να ακολουθούν τον ρυθμό του Γιώργου Τσαλίκη και της παρέας του και να γίνονται όλοι μια μεγάλη αγκαλιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο 4711 φέτος το σύνθημα «Ζήστο Αλλιώς» γίνεται πράξη κάθε Σάββατο στις 22:00 και Κυριακή νωρίς στις 20:00 με τη μοναδική αισθητική του χώρου, την εξαιρετική κουζίνα από τον σεφ Δημήτρη Νίκολη και βεβαίως από το μοναδικό live clubbing με τον Γιώργο Τσαλίκη που προσφέρει στο κοινό την απόλυτη και διαφορετική διασκέδαση με την εκρηκτική του σκηνική παρουσία και την ανεξάντλητη ενέργεια! Μαζί του σε μια special guest εμφάνιση ο Γιώργος Λεμπέσης με τις μεγάλες του επιτυχίες της δεκαετίας του 90’ που όλοι αγαπήσαμε. Τη μουσική παρέα του 4711 συμπληρώνουν οι Γιώργος Ξυλούρης, Έλενα Δομάζου, Μάκης Δράκος, Έλενα Κορωναίου και Άρης Πετράκης.

Read More

And More