Φιλαρέτη Κομνηνού – Γιώργος Παπαγεωργίου: Που πήγαν μαμά και γιος με τη μηχανή;

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φιλαρέτη Κομνηνού, συνεργάζεται με τον γιο της, ηθοποιό, μουσικό και σκηνοθέτη Γιώργο Παπαγεωργίου. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην παράσταση Αρίστος που έγινε και διαδικτυακά, μέσα στην καραντίνα. Αυτή τη φορά μαμά και γιος συνεργάστηκαν για το θέατρο που επιστρέφει μετά από χρόνια στο ραδιόφωνο με τη βοήθεια του ραδιοφωνικού σταθμού “Αθήνα 9,84”!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας, στηρίζει τον πολιτισμό και συνεργάζεται με 10 συγγραφείς, 10 σκηνοθέτες και 40 ηθοποιούς για να χαρίσει ξανά τη μαγεία του θεάτρου στους ακροατές του! Η εκπομπή λέγεται «Πλατεία Θεάτρου» και φιλοξενεί ένα μικρό θησαυρό από νεοελληνικά έργα. Γνωστά και πρωτοεμφανιζόμενα. Κωμωδίες, μονολόγους, δράματα, βιογραφίες και αφηγήσεις με αποσπάσματα ζωής.

Ένα από αυτά κλήθηκαν να διηγηθούν στο ραδιόφωνο η Φιλαρέτη Κομνηνού και ο Γιώργος Παπαγεωργίου και ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε να ποζάρουν μαζί έξω από τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και πάνω στη βέσπα του Γιώργου!

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες By NDP

Read More

And More