Φιλαρέτη Κομνηνού: Καμάρωσε το γιο της στην Επίδαυρο [pics]

Οι «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη παρουσιάζονται σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου με έναν πολλά υποσχόμενο κωμικό θίασο. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που ήδη μετρά πολλές θεατρικές επιτυχίες και παράλλα ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική. Είναι ο frontman του συγκροτήματος «Polkar» με τους οποίους γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση στα Live.

Αυτό το διάστημα όμως ο Γιώργος έχει αφοσωθεί στην παράσταση αυτή την οποία μάλιστα παρουσίασαν και στην Επίδυρο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στην συνάδελφό τους Χρύσα Σπηλιώτη η οποία ήταν ένα από τα θύματα της φονικής φωτιάς που χτύπησε την ανατολική Αττική. Στο κοινό βρέθηκε και η αγαπημένη του μητέρα, Φιλαρέτη Κομνηνού.

Είναι από τις σπάνιες φορές που η Φιλαρέτη Κομνηνού κάνει δημόσια εμφάνιση αλλά δεν θα μπορούσε να μην καμαρώσει το γιο της. Οι δυο τους έχουν πολύ δυνατή σχέση παρόλο που ο Γιώργος έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μια επαγγελματική πορεία που να μην συνδέεται, όσο μπορεί, με την διάσημη μαμά του.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More