Φίλη του Μάριου – Πρίαμου Ιωαννίδη δηλώνει: «Είδα πάνω από δέκα φορές το βίντεο, ξαφνιάστηκα»

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε Άγιο Δομίνικο, Ελλάδα και Κύπρο το trailer του Survivor all Star που κυκλοφορεί από την περασμένη Παρασκευή για το αποψινό επεισόδιο. 

Στο trailer αυτό βλέπουμε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη σε τρυφερά τετ-α-τετ με την Καρολίνα Καλύβα η οποία ένα μήνα πριν μπει στο παιχνίδι, είχε δημιουργήσει σχέση με τον ράπερ Μπο ενώ και ο Κύπριος παίκτης φημολογείται πως έχει άλλη σχέση εκτός παιχνιδιού. (δες εδώ την πρώτη αντίδραση του Μπο μετά την προβολή του trailer)

Σήμερα, στην εκπομπή “Γεια σου” εμφανίστηκε μέσω skype η Κύπρια παρουσιάστρια Τζώρτζια Παναγή η οποία διατηρεί φιλική σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και παραδέχτηκε πως κι εκείνη ξαφνιάστηκε από αυτό που είδε καθώς δεν είναι κάτι που ταιριάζει στον χαρακτήρα του παίκτη του Survivor All Star.

«Με τον Μπο είχαμε μια επαγγελματική σχέση γιατί έκανε εκπομπή στο ίδιο ραδιόφωνο με εμένα. Τα λέγαμε κάθε φορά που ερχόταν Κύπρο. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας. Με τον Μάριο όμως κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, είμαστε αρκετά χρόνια φίλοι.

Πριν βγω στην εκπομπή, είδα το βίντεο πάνω από δέκα φορές γιατί από τα site δε φαίνεται τόσο πολύ τι γίνεται εκεί που ήταν απομονωμένοι ο Μάριος με την Καρολίνα στην καλύβα. Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον Μάριο και τις αρχές που έχει ως άνθρωπος και λόγω του επαγγέλματός του και γενικότερα από την οικογένειά του.

Είναι ένας άνθρωπος με αρχές, σέβεται τους γύρω του, έχει ομαδικό πνεύμα και θα ήθελα πάρα πολύ κι εγώ με κάποιο τρόπο να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση. Αντιλαμβάνομαι ότι και την πλευρά του Μπο που έπεσε από τα σύννεφα. Δεν ήταν ωραία η εικόνα που είδαν όλοι. Σήμερα στο επεισόδιο φαντάζομαι κάποια πράγματα θα ξεκαθαριστούν» ανέφερε η Τζώρτζια Παναγή.

Όσο για την κοπέλα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την οποία ο Μπο αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία μετά την κυκλοφορία του trailer, η Τζώρτζια Παναγή είπε, 

«Λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο, ήμασταν μαζί με τον Μάριο σε μια εκδήλωση και τα λέγαμε, όμως, δεν υπήρχε καμία αναφορά στη σχέση του. Δεν είχαμε συζητήσει καθόλου γι’αυτό. Είχα γνωρίσει μια πρώην του με την οποία έχει χωρίσει και αυτό που ήξερα είναι ότι δεν είχε κάποια σχέση μπαίνοντας στο παιχνίδι…. Δε μπορώ να μιλήσω για την άλλη πλευρά γιατί δεν γνωριζόμαστε με το πρόσωπο που φημολογείται ότι είναι ο Μάριος. Ο Μάριος για να βγει να πει ότι είναι σε σχέση θέλει να είναι σίγουρος ότι είναι κάτι πιο σοβαρό».

Read More

And More