Μπο: Η επικοινωνία που είχε με τη σύντροφο του Μάριου Πρίαμου μετά τα φιλιά του με την Καρολίνα

Όλα δείχνουν πως ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Καλύβα είναι το νέο… παράνομο ζευγάρι του Survivor All Star. Ο σύντροφος της παίκτριας και δημοφιλής καλλιτέχνης Μπο βρέθηκε στο «Γεια σου» και μίλησε πρώτη φορά για το σκάνδαλο…

Να σημειώσουμε πως και ο Μάριος Πρίαμος βρίσκεται σε σχέση με τραγουδίστρια, με την οποία ο Μπο είχε επικοινωνία αφότου κυκλοφόρησε το επίμαχο τρέιλερ. 

«Μιλήσαμε με τη σύντροφο του Μάριου Πρίαμου. Τι να πει; Έχει πέσει από τα σύννεφα. Στεναχωρημένη το ίδιο. Με πήρε αργά το βράδυ. “Έχω τρελαθεί” μου λέει και λέω “εντάξει ηρέμησε, το είδαμε”. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη σχέση τους», ανέφερε αρχικά ο Μπο.

«Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω τους. Δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Δεν περνάω μόνο εγώ αυτό που περνάω. Περνάει και η οικογένειά της. Η μητέρα της, τα αδέλφια της, οι φίλοι της. Μίλησα με όλους. Έχω επαφή με όλους. Δεν μπορούν να πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Είναι η κόρης της αλλά καταλαβαίνουν το σωστό και το λάθος. Νιώθεις ότι εκτίθεσαι ο ίδιος», τόνισε ο ράπερ.

Read More

And More