Φιλιώ Τσινόγλου: Επίθεση με βενζίνη στην καλλονή γυμνάστρια, φίλη της Τούνη! Video

‘Ενα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο η 29χρονη γυμνάστρια Φιλιώ Τσινόγλου! Ένας άντρας προσπάθησε να της ρίξει βενζίνη στο πρόσωπο κάτι που ευτυχώς απέφυγε! Μάλιστα όπως δήλωσε η Φιλιώ, μόλις δημοσιοποίησε την περιπέτειά της έμαθε πως  και άλλες κοπέλες στο Βόλο,  δέχθηκαν παρόμοια επίθεση.

“Μου επιτέθηκε για να μου ρίξει βενζίνη στο πρόσωπο”! είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο η όμορφη γυμνάστρια  Φιλιώ Τσινόγλου! “Και μάλιστα εκείνη τη στιγμή μου ήρθε στο νου η επίθεση που έγινε με βιτριόλι στην Ιωάννα”!

Η όμορφη γυμνάστρια είναι φίλη της Ιωάννας Τούνη και μάλιστα οι δυο κυρίες δεν κάνουν μόνο παρέα αλλά έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν!

Ο 37χρονος που έκανε την επίθεση στην Φιλιώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ένας άνεργος που περιφέρεται στους δρόμους του Βόλου, κρατώντας ένα μπουκάλι βενζίνη. Πολλές φορές μάλιστα εθεάθη να κάνει και εισπνοές από τα μπουκάλια που κρατούσε. Ο 37χρονος έκανε συχνά επιθέσεις σε γυναίκες προσπαθώντας να τους ρίξει τη βενζίνη στο πρόσωπο…

Πριν από  περίπου δυο χρόνια επιτέθηκε σε φοιτήτρια. Την τραυμάτισε στο μάτι  και συνελήφθη! Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 μηνών και αποφυλακίστηκε.

Όπως φάνηκε όμως συνέχισε τις επιθέσεις και μετά την αποφυλάκισή του αφού λίγο μετά τον 15αύγουστο, επιτέθηκε στην γυμνάστρια Φιλιώ Τσινόγλου προσπαθώντας να της πετάξει βενζίνη στο πρόσωπο! Εκείνη με έναν ελιγμό απέφυγε την επίθεση μπήκε στο ταξί και έφυγε.

Η ανάρτηση που έκανε  η Φιλιώ στα stories στο Instagram, προκάλεσε αίσθηση και πολλές ήταν οι κοπέλες που έκαναν παρόμοιες καταγγελίες για τον 37χρονο!

Δες το βίντεο με όσα κατήγγειλε στον Νίκο Ευαγγελάτο η όμορφη γυμνάστρια

Η Φιλιώ σε εμφάνισή της στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Read More

And More