Φιλίπ Κιρκόροφ: Απόλαυσε την Δέσποινα Βανδή στο “Δικό μας σινεμά” λίγο πριν το μεγάλο φινάλε! [pics]

«Το δικό μας σινεμά», στο θέατρο «Άλσος», έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των θεατρόφιλων και όχι μόνο.

Οι εξαιρετικές κριτικές, τα συνεχή sold out και το κοινό που πλημμυρίζει το «Άλσος» σε κάθε παράσταση μέχρι και σήμερα, αποθεώνοντας τους συντελεστές, αποδεικνύουν ότι «Το δικό μας σινεμά» το επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, κέρδισε το στοίχημα του φετινού καλοκαιριού.

Ωστόσο, η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα που ρίξει αυλαία «Το δικό μας σινεμά» έχει ξεκινήσει, καθώς έχουν απομείνει μόνο 8 παραστάσεις. Η επιτυχία συνεχίζεται έως τις 29 Σεπτεμβρίου, όπου ο πολυμελής θίασος θα αποχαιρετήσει το φιλοθεάμον κοινό.

Πλήθος επωνύμων έχουν βρεθεί όλους αυτούς τους μήνες στο θέατρο «Άλσος» για να απολαύσουν την παράσταση που αγαπήθηκε όσο καμία και.. έσπασε ταμεία.

Πρόσφατα, «Το δικό μας σινεμά» παρακολούθησε ο πολυβραβευμένος Ρώσος τραγουδιστής της ποπ μουσικής και ηθοποιός, Φιλίπ Κιρκόροφ. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε κατά την άφιξή του στο θέατρο «Άλσος», συνοδευόμενος από τους καλούς τους φίλους Ηλία Κοκοτό και Φωκά Ευαγγελινό, που επιμελείται τις χορογραφίες της παράστασης.

Μάλιστα, στο τέλος της βραδιάς επισκέφθηκε την Δέσποινα Βανδή στο καμαρίνι της, όπου της προσέφερε ένα μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα και την συνεχάρη για τις υποκριτικές της ικανότητες επί σκηνής. Όλοι μαζί πόζαραν χαμογελαστοί και εμφανώς ενθουσιασμένοι από την συνάντησή τους.

Read More

And More